Choď na obsah Choď na menu
 


Výcvikový kurz základnej poslušnosti

 – je ďalšia služba ktorú ponúkame.

       Nie je krajší pocit, ako, keď je spokojný majiteľ so správaním sa, svojho psa.   Jednoduchšie povedané, mať poslušného psa smiley.

   Aby sme tento stav mohli zažiť, treba pre to aj niečo urobiť! V našom prípade, vychovávať nášho psíka k poslušnosti. Ale ako? Akou formou, aby som mu neublížil! Aby ma vôbec poslúchal a aby sa ma pritom nebodaj nebál!  

     Tak práve preto sme tu my - Dobrý pes -  škola pre psov, aby sme Vás nasmerovali na tú správnu cestu vo výcviku.

     Dovoľte mi, aby som Vám pomohol so svojimi skúsenosťami. Nie som majster sveta v kynológii, ale aby som Vás mohol viesť, svoje vedomosti som si dal potvrdiť v ZŠK SR, získaním kvalifikácie: Výcvikár pre IPO – NSP.

kiskonyv.jpg

    

 

 

 

 

 

 

 

 

       Budem Vás viesť s cvičením nenásilnou formou, prípadne formou hry. Výcvik je zameraný na osvojenie si základov práce so psom, výchovy psa a socializácie do bežného života. Účastník so svojím psom po absolvovaní kurzu má zvládnuté: teóriu výchovy psa, privolanie psa, základné cviky pri nohe, chôdzu pri nohe, dlhodobé odloženie, rozvíjanie loveckého pudu, motiváciu na aport a základy pachových prác. Kto si to bude žiadať a bude dosť usilovný, tak si to bude môcť potvrdiť  na niektorom podujatí, organizovanom ZŠK, splnením skúšky BH-SK.

    Spoločné cvičenie sa momentálne nekoná! Kedy sa začne cvičiť spoločne ešte neviem, každému členovi našej školy dám včas vedieť. Za pochopenie ďakujem!

  Momentálne sa cvičí individuálne, na dopredu dohodnutý termín.  Vyučovacie hodiny“ sú spoplatnené,  10 €  za jednu „výcvikovú hodinu“.

 

    Srdečne vítame každého, kto má o to záujem! Na plemene a na veku (nie len) psa nezáleží! Nikdy nie je neskoro začať s výchovou svojho psíka! Dôležité je, aby sme ho viedli tou správnou cestou. Najťažšie je urobiť ten prvý krôčik, ten „Základný postoj“, potom už všetko na seba naväzuje.

     Školský rok sa už začal, už usilovne cvičí zopár „prváčikov“. Založili sme si aj skupinu na FB - Dobrý pes – Škola pre psov – kde si vymieňame svoje názory o cvičení, o psoch a nie len o nich, ale o všetkom čo nás baví.

                                                  smiley